7 entry daha
  • geçen gün ilk siparişi verdim, 3 günde elime ulaştı. kargo hızlı ama özel üretim sipariş için önizleme istemiştim, dikkate alınmadan basıldı gönderildi. pek hoşlaşmadım.

    ilk izlenimler şöyle: fiyatlar ucuz değil ama kabul edilebilir seviyede. baskı kalitesi, eh. yüklediğim görseldeki kırmızı renkler turuncu gelmiş, şirket logosu bastık tırt. eşe dosta verilir ama o kadar yani, ciddi bir işte kullanamazsın. sitedeki hazır ürünlerin bir kısmında da kesimler kötü durumda, sanki ucu körelmiş bıçakla iş yapılmış gibi. makasla üstünden geçesim geliyor gördükçe. kağıt detaylarında "mat plastik" görünce stickermule kalitesinde bir şey beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız.

    edit: kendileri bu girdiyi görmüş, "üzgünüz, düzeltip tekrar gönderiyoruz" diye ulaştılar. onu da eklemesem haksızlık olurdu. sevgiler buradan.

    edit2: göndermediler. burayı okuyorlarsa selam olsun, şikayet görünce ulaşıp telafi teklif edilmesi güzeldi ama en baştan gönderilen ürüne baksalar bu duruma düşmeyecektik.

    son edit: edit 2'yi girmemden iki hafta kadar sonra, ilk siparişimdeki tüm ürünleri içeren bir "ödemeniz alındı, siparişiniz onaylandı" maili geldi. ha dedim burayı gördüler herhalde gene, tekrar gönderiyorlar dedikleri gibi, iyi hoş. bir hafta sonra geldi. entry'nin başında "kırmızılar turuncu geldi" dediğim arkadaşları tekrar yollamışlar, kalanlar yok. eh, okay. "özel kesim sticker" diye tanıtılan hizmetteki stickerları tek parça kağıda basıp göndermişler, tamam stickerların önyüzlerini kolayca ayırabiliyoruz ama, koruyucu kısımları tek parça. hatta tam detay vereyim yalan olmasın: 3lü gruplar halinde 8 parça geldi. şimdi ben o stickerlardan bir tanesini birine vermek istesem, kendim kesmem lazım, kesilir ama ürün detayında söylenen şey bu değil. niye düşük kaliteye razı oluyorum?

    konuyu toplarsak, belki en başta kendilerine maille ulaşsam daha acısız bir süreç olurdu ama ben telafiden ziyade işin düzgün yapılmasını istiyorum. işin ilk seferde düzgün yapılması demek, benim o servise güvenebilmem demek. memnuniyitesizliğim hakkındaki geribildirimi görüp bir maille ya da telefonla ulaşmadan, twitterdan mesaj atarak durumu telafi etmeye çalışıp onu da haftalar sonra gönderip yine de vaat ettiği kaliteyi yakalayaman bir servisten ürün alınır mı? almam.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap