4 entry daha
  • @htcrgn

    1. erkek milletinin şu kadın düşkünlüğü ve kadın düşürmek için her şeyi yapabileceği düşüncesini aklıma getirip midemi bulandırıyor. yani hepimiz libido sahibiyiz ama ülkemizdeki bu baskılar vs. erkekleri iğrenç duruma sokuyor. zaten biz de tabularla büyütüldüğümüzden normal karşılayamıyoruz.

    2. 3-4 tane kadın badim var. 2 si üniversiteden gerçek hayattan arkadaşım.

    3. çok güzel bir tespit (: hep yaşarım bu durumu. hatta böyle bir başlık yüzünden eşimle bile tartıştım bir gün. (kendisinin sözlükle ve hatta internetle pek ilgisi yoktur)

    4. karma hadisesini anlayamamışımdır, hala da pek anlamış değilim. yazıp yazıp acaba gülünç mü oldu diye entry sildiğim de olmuştur. küçüktüm ki o zamanlar (:

    5. yakın zamana kadar kadın olduğumu hissettirecek fazla entry girmemiş olduğumdan ve fazla aktif olmadığımdan her gün mesaj kutusu yeşillenmez bende (: ama cinsiyetini vs.. özel bilgilerini bilmediğim entrylerini kasıtlı hiç okumadığım bazı arkadaşlar var, sohbet ediyoruz. onlardan mesaj aldığımda çok mutlu oluyorum. yazarların hayallerini gerçekleştiriyoruz başlığındaki bir entryim sonrası gelen msjlar üzerine ilerledi sohbet.

    6. ben çoğu kez bilgilenme amaçlı kullanıyorum. çok nadir zaman geçirme amaçlı dalıyorum.

    7. kadınlara yapılan eleştirilerin %80ine katılıyorum. çünkü sebebi yine %80 biziz. kadın büyütendir, yetiştirendir, güzelleştirendir. çocuk doğurmayı bile hakaret sayar olduk, şahsımıza ve kariyerimize. en geç bir nesil sonrasını, düzgün çocuk yetiştirerek değiştirebiliriz istesek.

    8. bırakmayı hiç düşünmüyorum çünkü gıcık olduğum zamanlarda ara verebilme gibi bir hakkım var. burada mesaj atabilmenin ve ekşiduyurunun nimetlerinden faydalanmışlığım da var, hoşuma gidiyor bu durum.

    9. bunu ben de merak ediyorum. kaç para ulan bir minnoş prenses olmak?

    10. kusursuz değilim (: güzel kusurlarım var.

    11. çaya uyarım, üzerine kahve teklif ederim (:
183 entry daha
hesabın var mı? giriş yap