5 entry daha
  • her genç liseli adayına denildiği gibi bana da “olm kızlar teklif ediyor” denilmiştir.
    şimdi benim yapımda genel olarak herşey erken başladığı için ergenliğe de erken girdim bunu sivilceden ve iskanlar ergenden ziyade libido seviyemden algılamıştım.

    lise’ye başlıyorum daha gitmeden annem daha okulun ilk günü dedi ki olm bak dikkat et, kızlardan uzak dur orası lise vesaire. şimdi bu laf, bu psikolojide olan birisine söylenmemeliydi.
    ohooo olm kızlar gelecek kafasıyla kalkıp okula girdim. sınıfa girdim, kimse kimseyi tanımıyor haliyle suskun takılıyorlar derken bir süre sonra kaynaştılar falan ama gelip teklif eden yok.

    zaten ortamı da sevmediğim için ilk dönem okulla beraber devamsızlıkları da boşladım. güzel bir devamsızlık ve 9–10 tane boncuk içeren karneyle eve geldikten sonra akşama boks maçı oldu. sonra toparlanmam gerekti.

    lise 2’te libidomu kontol etmeyi öğrendim, yoksa sıkıntılı durulmlara girebilirdim.

    üniversiteye giderken de “kızlar teklif ediyor” olm denildi. yav he he dedim üniversite’ye de başladım. evet, teklif eden olmadı ama 3’üncü sınıfa kadar. 3.sınıf başladığında sanki iddiaya girmiş gibi kızlar iyiden iyiye yazılıyordu. okula o dönem jilet gibi gitmeye başlamıştım, imajıma çeki düzen falan vermiştim. gelen teklfileri reddetmek durumunda kalmıştım. pişman mıyım evet! sonradan dank ediyor bazı şeyler.
185 entry daha
hesabın var mı? giriş yap