102172 entry daha
  • hayat cok ilginc gercekten. neyin, ne zaman, nasil, kim tarafindan, neden oldugunu bilmedigin cok farkli seyler olmakta. ansizin tum dusuncelerin, tum isteklerin, tum davranislarin, tum hislerin bir anda degisebiliyor. hayattan aldigin tat degisebiliyor. ve bunlarin ne zaman, neden oldugunu hic anlamiyorsun bile.

    hep kotu olmasin ama lutfen. hep kotu oldu, artik oyle olmasin. ilk defa bir seyler tam olarak yolunda gitsin istiyorum belki de, bir kez de benim istegim olsun he, ne dersin ma’ layf? bak ben olsam, beni kirmazdim. artik yoruldugum seyler tamamen guzel sebeplerden, guzel ugraslardan, guzel isteklerden olsun lutfen. cok istiyorum be olm. cok yorulmustum cunku her sorumluluktan, her kotu surprizden. artik nefes alayim ben de.

    bir de demin kim milyoner olmak isterde cok guzel bir dize gordum,cogzelmis. bazen boyle seyler demek istiyor insan da, iste. erkeklige laf ettirmemek kadar boktan bir sey yok,buna gerek de yok aslinda. o yuzden net olmak gerek. net olmaya devam etmek gerek. acik olmak en guzeli.
    neyse, suydu;

    desem ki sen benim için,
    hava kadar lazım,
    ekmek kadar mübarek,
    su gibi aziz bir şeysin;
    nimettensin, nimettensin!

    oyle yani, hava kadar lazim aslinda cidden bu hisler, bu dusunceler.
171775 entry daha
hesabın var mı? giriş yap