73 entry daha
  • soruşturmayı yürüten savcı belgeselin başında işte benim dedektifliğe baya ilgim var, özellikle sherlock holmes dizisini filan baya severim diyor kendini övmek, ne kadar başarılı bir savcı olduğunu göstermek için. bence bu savcı fazla sherlock holmes almış, baya gaza gelmiş, hatta belgeselin sonlarında amanda knox'u içeri tıktığım için tanımadığım insanlar gelip beni kutluyorlar diyor. zaten ben katoliğim diyerek dindarlığını vurgulaması ayrı bir saçmalık. yanisi olayın böyle aşırı büyümesinde soruşturmayı yürüten savcının kişisel hırsları ve hataları olduğunu düşünüyorum.

    belgeseldeki muhabir ise tam dayaklık, belgeselin başında gazı veriyor amanda knox şeytan, satanist katil diye, sonra kızın suçsuz olduğu ortaya çıkınca ee ne yapalım biz haberciyiz, biz sadece bize söyleneni yazarız diye yavşak yavşak söylüyor.

    5 gün önce tanıştığın sevgilinle gidip ev arkadaşını öldürmek hem de hiç tanımadıkları bir adamla birlikte bunu yapmaları bana biraz fantastik geliyor. savcının hayal dünyası çok genişmiş gerçekten hayran kaldım.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap