1 entry daha
  • nick altıma ilk entry olarak, insanların samimiyetini ve ne demek istediğini böylesine kötü niyetle manüple eden bir yorum gelmesi beni üzdü. kötüsünüz lan kötü. kalbiniz kötü.

    fikir tartışması, eleştiri kritik yapıyoruz, inandığımız şeyleri ifade edip yorumluyoruz, onlarca mesaj geldi, tartıştık konuştuk güzel güzel.

    sen niye böyle yaptın şimdi? sen ne isen ben de oyum işte. niye etiketleme peşinde abuk subuk hallere giriyorsunuz anlamıyorum. şaka o cümle şaka, yoruldum demek istedim bütün gün sözlükte takılıp onlarca güzel insanla yazışınca, yüzdeler hesaplar seçmenler falan derken öğeh. tayyip'ten kurtulucaz heyecanı oldu birazcık yazıştık işte ne var bunda, insanı neden pişman ediyorsunuz. tüm entrylerime doğru düzgün göz atmış olsanız şunları söylemeniz mümkün değil zaten. ne sığ insanlarsınız.

    bu troll geyiği gerçekten azalarak bitmeli, gece 12'de girilmesinin sebebi de gayet basit, yazdıklarımı daha çok kişinin okumasını istiyorum, hepsi bu. kirletmedik platformu, değer kattık, fikir tartıştık, şahsileştirip insanlara saldırmadık, kaliteyi düşürmedik.

    söylemiş miydim, kötüsünüz, kötü kötü. yapmayın böyle. keyfim kaçtı. yapmayın.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap