14180 entry daha
  • istifa etmemesine sevindiğim teknik direktör. zaten böyle sönük bir şekilde, "istifa edecek" dedikoduları ile gitmemeliydi.

    bence prosedür şöyle işlemeli;

    aykut kocaman ile görüşülür ve "sen bizim kocaman umudumuzsun" gibi laflar edilerek tazminatsız 10 yıllık bir sözleşme imzalanır. "iki gün sonra stadımızda tören yapacağız" denir. kendisi de bu kadar başarısız olmasına rağmen "ben galiba kocaman umutlarıyım" diyerek mutlu olur.

    ertesi gün medyaya ya da kocaman'a duyurulmadan alex, tüm yetkiler kendisine verilecek şekilde sportif direktör olur, luxemburgo ya da zico gibi biriyle ve aynı günün gecesinde türkiye'ye gelir.

    bir sonraki gün türk filmlerindeki gibi bir mizansen yaratılır ve aykut kocaman'a "sizi yeni sportif direktörümüzle görüştüreceğiz, bundan sonra kendisine bağlı çalışacaksınız" denir.

    kulüp binasındaki sportif direktör odasında alex de souza oturmaktadır. koltuğunun arkası kapıya dönüktür.

    aykut kocaman kapıyı çalıp içeri girer. koltukta oturanı göremez. sonra bacak bacak üstüne atmış olan alex, yere basan ayağıyla yavaş yavaş döner ve "bundan sonra u-21'le çalışacaksın, ben istemedikçe de a takımı yönetemeyeceksin" der.

    aykut kocaman "ama ama" derken, "tamam, vazgeçtim, kovuldun" der alex ve cebinden twitini çıkarıp "şlaks" diye o anın fotoğrafını çeker, daha sonra o fotoğraf büyütülüp stadın girişine asılır.

    fenerbahçe başkanı olsaydım ben böyle yapardım. öyle sessiz sakin istifa etsin gitsin ile olacak şey değil, içimin soğuması için aykut kocaman'ın böyle bir şey yaşaması gerek.
7738 entry daha
hesabın var mı? giriş yap