3 entry daha
  • tayyip erdoğan'ın man adasındaki belgelerini, tapelerini dinletecek kadar cesur olan kılıçdaroğlu bu mesele için ağzını bile açmadığı sürece laf-ı guzaftır.
    ben seçimleri chp.org dan takip ediyorum. size de tavsiye ederim. ysk degil, chp müşahit tutanakları sonucu veriliyor.
    kendi başarısızlıklarını alttan alta fısıltı ve dedikodu ile yıllardır böyle yedirebiliyorlar.
    tayyip balkona çıkar,
    kemal bey 1-2 puan artırdık der.
    buralarda ve sosyal medyada hile var denir.
    20 yıl da böyle geçer.
    kusura bakmayın da o kadar musahit tutanağı ıslak imzalı olarak parti merkezlerine gönderiliyor. siz akşam 9 da seçim sonucu beklerken çoğu il teşkilatı sonucu öğrenmiş olarak evlerine gidiyor.
    yok ordan bilgisayar programı ile oraya müdahale varmış da.. kaldırın kıçınızı da sandıkları bekleyin. ne kadar ilkel bir sistemde oyların sayıldığını görün.
    edit: işine gelmeyen bir şey duyunca hemen küfür eden sığırlarımız chp.org seçim sistemini emrehan halıcı'nın kurduğunu bilmiyor olamazlar değil mi?
    edit2: bak hala ysk bilgisayarlarda sonuçları değiştirirse diye yazıyor. bir de tevellütüne bakmadan ona buna aktrol diyor pezevenk. elinde müşahit tutanağı var. ilk sandıktan alınmış kapı gibi tutanaklar var. ysk isterse sonradan yüzde 70 akp yapsın sonuçları ne değişecek? mühürsüz oylar için de kemal bey'den bir şey duyamadık. o oyların sayımına imza attıkları için olabilir mi? biz o sandıkları yıllarca bekledik. bu seçim sürecini kim kaybederse kaybetsin,
    h e s a p v e r e c e k. yok öyle her boku gürül gürül söylerken, hile muhabbetini çoluk çocuğa yaptırmak.
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap