5 entry daha
  • tüm siyasetçilerin ibretle izlemesi gereken yayın. bir siyasetçi ne kadar aciz ve galiz hale düşebilir görebilirsiniz.

    sayın arınç, akp iktidardan gider senin bu geyiklerin bitmez. her seferinde yırtık dondan çıkar gibi çıkacaksın, eleştiri yapar gibi görünüp sonuçta akp'ye oy toplayacaksın, seçim var partiye zarar veremem, seçimden sonra konuşuruz diyeceksin, biz de senin özgül ağırlığına inanacağız emi. *

    yahu be mübarek adam, "rte iyi de çevresinde zarar veren insanlar var" muhabbetini nasıl hala söyleyebiliyorsun, nasıl hala yanlışları söyleyemem seçimden sonra geyiği yapıyorsun, nasıl bir karakteriniz var sayın arınç.

    hani gökçek'le ilgili anlatacaklarınız nerede? hani seçimden sonra anlatacaktınız. hic kusura bakmayın; sizi bu saatten sonra kimse sallamaz. hatta size sallamaya bile tenezzül etmez. arasıra o foseptik ağızlı yazarlar anar sizi. çünkü siz onlara layıksınız artık. kendiniz böyle istediniz.

    laf çarptığın foseptik ağızlı/kalemli yazarlar madem akp'ye zarar veriyor, şunu cevaplasana; rte o kadar saf mı, niye temizlemiyor o kişileri ak-it medyasından. kör mü zannediyorsunuz.

    yahu çıkın delikanlı gibi anlatın adam desinler arkanızdan, bu nasıl bir iştir. bakın daha bugün gitti "patron seni üzdüm mü" diyenlerden bir tanesi, bu kadar korkmaya gerek yok, hepimiz fanı insanlarız.

    son olarak; o foseptik medyası bile senden daha haysiyetlidir gözümde. onlar görevlerini layıkıyla yapıyor, tarihteki yerini ona göre alacaklar. sizinki daha farklı olabilirdi biraz cesur olsaydınız.

    son olarak bir keresinde amerika'dan dönüşte bir hocaefendinizin emirlerini almıştınız. "emirlerini aldık" ifadesini büyük bir mutluluk ve saygı içinde söylemiştiniz. hala emir alıyor musunuz...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap