142 entry daha
  • tartışmanın sözde özgürlükçü çomar teyzeler tarafından, akp'ye oy veren kitleye koyun denmesiyle başlıyor olması ve çarşaflı kadının bu söze tepki göstermesi kimsenin sikinde olmamış tabi. sonrası klasik türk tipi tartışma, sen dinsizsin, sen başını kapatmışsın ama ooaaaww. iki taraf birbiriyle mallık açısından yarışıyor. sözlükte durum farklı mı , elbette hayır. muhalif ağırlıklı ya kitle, biri demiş ninja, diğeri demiş kara fatma. yandaş sitelerde de teyzeler muhtemelen orospu, dinsiz şeklinde yazılmıştır. hani lan kadınlar istediğini giyerdi, hani özgürdük ? üzülmüyorum artık eskisi kadar ülke için, en okumuş aydınınız dahi bu kadar. hak ediyorsunuz lan bunu, yemin ederim çok daha fazlasını hak ediyorsunuz.

    çomarın sizdeni bizdeni olmaz sayın gerizekalılar. tüm çomarlara karşısındır ya da sen de bir çomarsındır. şimdi bazı amcıklar gelecek 'hee buda muhalefetin suçu' diyecek ama öyle, bizim gibi bir ülkeyi ileri taşıyan şey muhalefettir. iktidara gelenler şapkamı koysam seçilirim havasında ki bu sözün eskiliği durumun ülke için ne kadar sıradan olduğunu gösteriyor. sen farklı olacaksın hemşerim, yol göstereceksin, umut vereceksin. sen dün kalk başörtülü partiliye sen chp seçmeni olamazsın de, bugün ninja, kara fatma de sonra 'bunlar mal bizi anlamadı.' hayır efendim sizi çok iyi anladı akp'ye oy verenler. siz içinizdeki teyzeleri bitirmeden de, muhalefetin zihniyeti bu olduktan sonra bir sikim olmaz bu ülkeden. aynı bokun laciverti işte muhalefet. millet de diyor ki kahverengisine alıştık biz, laciverte gerek yok. belki bireysel olarak farklısınız ancak yaklaşımınız farklı değil. görüş aynı, biri allah, din merkezli biri atatürk,laiklik başka fark yok.

    o hakaret değil diyenlere sesleniyorum, bu şekilde iki tartışma daha olsun seçime kadar, ahanda buraya yazıyorum, ikinci tur sonrası sözlük başlıklarından biri 'koyun dediniz koyduk' olacaktır. sonra suçlu aramayın, sizin sayenizde. teşekkürler.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap