• 10 temmuz 2018 günü saat tam 12'de attığı tweettir. işte, chp'lilerden tepki toplayan o tweet:

    "cumhuriyetimizin 3. dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle sayın devlet başkanı-cumhurbaşkanımızın tbmm’de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır. allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. devletimiz ve cumhuriyetimiz ilelebed payidar olsun."

    ilhan kesici chp milletvekili imiş. biyografisinde öyle yazıyor. ben sadece cumhurbaşkanlığı seçim dönemlerinde adını duyuyorum. şahsını tanımam etmem. kendisi dün resmen başlayan başkanlık sistemi için iyi dileklerde bulunmuş. yeni sistemin vatanı, devleti, milleti ve halkı için hayırlı olması temennisinde bulunmuş. yorumlarda göreceksiniz bazı yandan çarklı solcular adamı linç etmeye kalkmışlar. akp'ye yanaşmakla suçlamışlar falan. neden çünkü onlar için makul olan chp'li vatanı, milleti ve devleti için iyi dileklerde bulunmaz. sümüklü çocuk gibi küsmek yerine kazananı tebrik etmek, aklı başında iki çift laf etmek de nedir?

    chp'lilerin takdirini kazanmak isteyen vekil hdp kongresine katılır, terörist cenazelerinde boy gösterir, bölücülük faaliyetleri nedeniyle hapiste yatanları ziyaret eder vb... vatan, millet, devlet diyerek bunlara yaranılmaz. ya da yaranmayın zaten, boş verin.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap