1 entry daha
  • rusya: b+

    bir başka çok istikrarlı ülke. seçimi kimin kazanacağını hiç kimse merak bile etmiyor, baştan belli oluyor o derece istikrarlı. zaten istediğini aday yaptırıyor istediğini yaptırmıyor putin başkan, muhalefeti bile kendisi belirliyor. ekonomik açıdan bakarsak dev gibi ülke, petrol doğalgaz da var. bir ara terso hareketleri oldu ama sonra toparladı. büyük süper güç. kızları güzel. sıcak denizlere de indiler her sene antalya,kemer. o yüzden yatırım yapılır, görünüm bir tersoluk yapmazlarsa pozitif. gene de nedendir bilmem güvenmiyom ben bunlara.

    bae: -

    bunlar da önceden iyilerdi. sonra bişiler oldu itliğe serserliğe bağladılar, orada burada arkamızdan konuşuyorlar. abd'nin israil'in köpeği hepsi zaten ne puanı olacak puan muan yok. gidin size abd puan versin. hadi canım kış kış.

    israil: c-

    tüm dünyayı bunlar yönetiyor ama iyi yönetemiyorlar bize verseler daha iyi olurdu. o yüzden allahları var bir "c"yi hakediyorlar. ama çok artislik yapıyorlar, sivri çıkışları var. o dili keserler. o yüzden görünümleri de negatif. yatırım yapılabilir ama yapan fetöcü,pkklı,dhkpci,mason,faiz lobisidir. bu lafları kabul eden yapsın.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap