1 entry daha
  • tipinde meymenet olmayan birinin öncülüğünde gerçekleşen iğrenç olay. bu şahsın ceza alması lazım. youtube büyük bir tehlike. bu tarz kanalların takipçilerinin geneli küçük bireyler. bu çok kötü bir durum. büyük bir kontrolsüzlük söz konusu. anne-baba çocuğunu kötü insanlara emanet etmez. fakat çocukları bu tarz şahıslara emanet olmuş durumda. bilseler duruma engel olurlar belki ama eminim geneli bilmiyordur.

    birebir etkileşim çok başka bir şey arkadaşlar. yani televizyon ile youtube bir değil. doğrudan bir kişiye abone olmak, o video yüklediği an bildirime tıklayıp anbean o kişinin videosunu izlemek; birebir etkileşim kurmak, o kişiyi özel hayatına dahil etmek demek. küçük birey o kişiyi bir aile ferdi kadar kendisine yakın bulabilir.

    bir başka tehlike de küçük bireylerin yetişkinlere özenip, video çekip youtuber'lık yapmaya çalışmaları. kötü niyetli kişilerin videonun altına yorum atarak o bireyleri taciz etmeleri kaçınılmaz.

    edit:
    porçay kim bilmem. ismine sözlükte birkaç kez denk gelmiştim. kimdir nedir bakmak için kanalına girip uzaktan videolarına baktım tipini de orada gördüm.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap