6 entry daha
  • iranlılar senelerdir islamcı despot bir yönetim altında yaşıyorlar ve ülkede resmi bir istibdad rejimi hakim. insan hakları ihlalleri gırla gidiyor, islam devrimi fikirlerini paylaşmayan aydınlar ülkeden kaçmak zorunda kalmış. ülke doğalgazı ve petrolü çıkarsan makarna üretemeyecek halde ama halk ayaklanınca bu hemen dış güçlerin kışkırtması, amerikan oyunu oluyor.

    iranlıların artık bu rejim altında yaşamak istemediği fikri hiç aklınıza geliyor mu? ulan her şey mi batı oyunu be? bu insanların kendi fikirleri, düşünceleri yok mu? gına geldi artık bu büyük resim saçmalığınızdan.

    edit: gerçekleşen hareket gerici bir ayaklanma olsa bile bu duruma kimse dış güçlerin oyunu demiyor. fakat ne zaman despotluğa karşı halk ayaklanması olsa malum kesim hemen "batı oyunu" damgasını yapıştırıyor. anlatmak istediğim nokta asıl olarak budur.

    edit 2: makarna üretememek tabii ki bir mübalağa ama bana lütfen rusya desteğiyle üretilen askeri ekipman veya araba örneği vermeyin arkadaşlar. biz de ruslara nükleer santral yaptırıyoruz ama bu bizim nükleer enerji üretecek teknolojiye eriştiğimizi gösterir mi?
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap