1 entry daha
  • flyknit gerçekten takdir ettiğim bir dizayn hamlesiydi ancak asics, mizuno, reebok realflex vs. varken kalkıp koşmak için nike alacak değildim. bu ayakkabıyı ilk gördüğüm andan itibarense nedensiz bir merak uyandı içimde. bırak türkiye’yi dünyanın herhangi bir yerinde bile bulması çok zor oldu benim için. en son numarayı kafamdan atarak internet sitesinden istediğim modeli aldım ve ilk etapta çok beğendim.

    hafifliği müthiş, taban yastıklaması ileri seviyede. yalnız koşarken topuklarımın anasını sikti. çünkü ayakkabıyı bir süre yumuşatmak yerine direkt babet çorabıyla yardıra yardıra koşunca su toplayan topuklarla baş başa kaldım.

    eğer bu sorunu bir şekilde aşmayı başarırsak koşarken ciddi mertebede keyif veriyor. hem tarz olarak hem de koşu performansı olarak tavsiye edebilirim. yine de bir süre daha koşmadan kesin konuşmak doğru değil.

    şimdi çokça methedilen pegasus 35 turbo denemeyi düşünüyorum ama ben koşu ayakkabılarımı zaman zaman günlük olarak da kullanmayı tercih ediyorum ve onlar benim tarzıma hiç uygun değil gibi duruyor.

    yanisi, kısmet...
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap