4 entry daha
  • inanılmaz sağlam bir arabadır.
    1) çeşme otobanı zeytinler ayrımı civarında mazda, kia yada mitsubishi olduğunu sandığım bir arabaya arkadan vurduğu anlaşılan bir olayda öndeki panelvanın boyu kazadan öncesine nazaran yarıya inmiş iken arkadaki airbagleri pörtlemiş, içinde bulunanlar sapasağlam olan tourneo nun burun kısmında 25-35cm gibi bir ezilme gözlenmiştir. akıllara zarar-ziyan.

    2) babamın tourneosuyla bu sabah aof bütünleme sınavına yetişmeye çalışırken yapmak üzere olduğum bir u dönüşü sebebiyle yavaşlayıp hafiften sola meyletmemden yaklaşık 2-3 saniye sonra arkadan gelen beyaz bir mercedesin arka tampon-sol arka teker arası bölgeye toslaması sonucunda çarpışan arabalar gibi fırlayıp kendi etrafında 180 derece dönen tourneoda bir çizik dahi bulunamamıştır. vay anunakoyen!

    edit 3) ocak ayında eminönü sahil yolunda 2005 model bir renault clio ile yaptığım kaza(ışıkta bayan şöför sol ön çamurluğuma 50-55km/s gibi bir hızla çarptı) neticesinde benim arabamda yaklaşık 3000 lira hasar çıkarken karşı tarafın kaskosunun arabayı perte çıkartması da çok enteresan bir örnek olacaktır sanıyorum. oha ki ne oha!
    (edite gelen edit: çarpan araç sonradan anlaşıldığı üzere tam tekerlek üzerine çarptığı için benim aracımda pek bişey yokken onun simetrisi bozulmuştur. ayrıca benim de arabaya harcanan toplam para şimdilik 4800ü buldu çoktan darbeli parçalar sıfırdan değişince*)

    araba değil tank.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap