4 entry daha
  • son entryden bir süre sonra saç örgülerimi çözdüm. bu süreç tahminimden çok daha zordu. ben bir tam günde bu işi bitiririm, belki ikinci güne sarkar diye düşünürken dört günde anca bitirdim. neden? çünkü tüm vücudum, kollarım, boynum tutuldu sürekli kafamla uğraşayım derken :))

    örgüleri açmak çok mesele değil; ancak saç dipleri dökülmek isteyen ama örgü içinde kaldığı için dökülemeyen saçlar yüzünden dolaşmış. tek tek bu dolaşık saçları açmak çok zordu. eğer bu saçları açmaz da, nasılsa banyo yaparken açılır derseniz hata edersiniz. saçlarınız daha fazla dolaşır, üstelik saçlarımı açayım derken daha fazla saçınızın kopmasına sebep olursunuz.

    örgülerimi tam iki ay kullandım ve evet çok fazla saçım döküldü. bir poşet saç çıktı. ama normalde saçlarım çok döküldüğünden ekstra saç dökülmesi yaşadığımı düşünmüyorum. saçlarımda kırık da oluşmamış. üstelik saçlarım çok narin ve ince yapıda.

    kafamda bir rahatlık, bir rahatlık. köpürte köpürte saçlarımı yıkamayı çok özlemişim. başım kuş kadar hafifledi. ek saçları tartmadım ama en az yarım kilo vardı asshshsha :)

    bu arada saç örgülerimi açınca kafam bir afro kafasına dönüştü ve o kabarık, kıvırcık saçlarımla 2 gün dolaştım. çok zevkliydi :) tabi ki suya değer değmez dümdüz oldu hepsi. şu an alelade bir insana dönüştüm ashshahshshhsd :)
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap