8 entry daha
  • kontrolleri yüzünden zaman zaman delirten oyun. fred bonaparte bölümünde salak bi binanın salak çatısına çıkamadığım için az önce kısa devre yapmama neden oldu. (düşük bi olasılık ama bende de bi salaklık olabilir...)

    senaryo tamam, fikir çok orjinal; animasyonlar, mekanlar, tim burton tipi karakterler ve oynanış biçimi tamam süper.. ama yılın platform oyunu kesinlikle değil, çünkü adamımız platformların yanına hızlı yanaşınca aşağı uçuyor, saçma sapan yerlerde tıkılı kalıyor ve her şeyden önemlisi nereye nasıl gitmek gerektiği kesinlikle kestirilemiyor.. bir platforma atlıyorsunuz, ordan yamuk bir sıçrayış yapıp doğaçlama bir şekilde bir yerlere ulaşıyorsunuz. kaygan yüzeylere deydiğiniz zaman zıplamadan önce metrelerce aşağı kayıyorsunuz.. iplerde zıplarken sağa sola yanlış basarsanız yine aşağı uçuyorsunuz, trambolinde zıplarken mesafeyi asla istediğiniz gibi ayarlayamıyorsunuz. oyun boyunca toplamanız gereken figmentler iki boyutlu, bu yüzden kamerayı çevirip tam yerini algılamanız gerekiyor ama figmentler iki boyutlu!! yani yandan bakıldığı zaman görünmüyorlar.. üstüne üstlük havada asılı olanları almak için bin bir türlü şebeklik yapmak gerekiyor. bütün bunlara ek olarak kamera açılarının da saçmalaması eklenince insanın sinirlerini oldukça zorlayan bir oyun çıkmış.

    not: oyunun güzel yanlarından hiç bahsetmedim, çünkü zaten herkes bundan bahsetmiş ve benden sonra yazacaklar da tahminen oyunun ne kadar orjinal olduğundan vs bahsedeceklerdir. genel olarak tabi ki güzel bir oyun, action adventure sevenler mutlaka alsın oynasın hatta sevmeyenler de oynasın..
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap