6 entry daha
  • serdar ali çelikler çok değerli bir yorumcudur kendisi sözlükte maalesef yanlış insanlara denk gelmiştir. kendisini çok sevdiğim için ve troll bir yazar tarafından mağdur edildiği için gönlüm el vermedi ve özür babında elime ulaşan bir bilgiyi kendisiyle paylaşmak istiyorum.bu bilgiyle zedelenen gazeteciliği tekrardan şahlanacağına inanıyorum.

    galatasaray yaz transfer döneminde salah ile anlaştı. nef bu transfer için her türlü kaynağı hazırlamıştı. salah'da müslüman olduğu için galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu.hayali istanbul'da yaşamakmış. liverpool önce transfere çok sıcak bakmadı ama galatasaray'ın transferde tarık çamdal kozunu öne sürmesiyle if there is tarık water stops there yani "tarık varsa orda sular durur" diyip transfere onay verdi. tam transfer gerçekleşecekken fatih terim araya girip tarık bu sezonki planlamamda çok önemli bir yere sahip onu asla veremeyiz demesiyle transfer yattı.

    abdurrahim albayrak'ın fatih terim hocamın sürprizleri bitmez lafı da aslında bu transfere bir göndermedir. son dakika yönetimi de yanıltıp transfer dönemi sonunu transfersiz kapatmasına sebep olmuştur.

    kendisi umarım bu bilgiyi bir zeytin dalı olarak kabul eder başarılarının devamını dilerim.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap