40 entry daha
  • bugün 21 yıldır ilk defa bunu yaparken yakalanmam üzerine milletle konu hakkında konuşurken anladım ki bunu herkes yapıyor. hatta evde tek başına dans ediyormuşçasına dans et gibi bir söz bile varmış.
    şunu da anladım ki masturbasyon yaparken yakalanmak gibi bir şeymiş dans ederken yakalanmak; bilinç altıma işlemiştir muhakkak ve önümüzdeki yıllarda hiç bir yerde dans edemeyebilirim.

    bir de evde dans etmenin ayna boyutu vardır ki; en rezili budur. yepyeni figürleri ayna yardımıyla izler, pistlerde kullanılabilirliğine bakarsınız, aptal gözükmüyorsa hayatınıza katarsınız. bu bağlamda elaine in * ne denli kötü bir dansçı olduğunu hatırlatmadan geçemeyeceğim. muhtemelen evde tek başına dans etmemiş olduğundan kaynaklanıyordur bu.

    yakalanmanın bir farklı çeşidi de bunu bir enstrüman çalanlar bilir; misal müziğe uygun olarak olmayan bateriyi çalmaktır. hele ki bir de babaya yakalanırsanız; baba gözündeki yaşınız yarıya iner.

    evde neler yapmıyoruz ki tek başımızayken; dans da neymiş esasında. burun karıştırmak mı desen, sıçarken bağırmak mı, koridorda top oynayıp rövaşeta çekmek mi, tv izlerken el hareketi çekmek mi. ne kadar zavallıyız aslında
286 entry daha
hesabın var mı? giriş yap