8 entry daha
  • serra yılmaz'ın cebimdeki yabancı filmini izlemek istiyordum zaten sadece filme vereceğim paraya bir miktar acıdığım için bir türlü izleyememiştim bunu da netflix'de görünce direkt izledim, boş zamanınız varsa ve kafanızı dağıtmak istiyorsanız izleyebileceğiniz bir film olmuş. italyan versiyonunu izlemediğim için orjinaliyle arasındaki farkları ya da bağlantıyı açıklayamayacağım lakin ben bu aynı filmi 4836278 kere çekme işini bir türlü anlayamıyorum gerçekten. hayır, eski kült bir filmin yeniden çekilmesini anlıyorum benim derdim aynı dönemde aynı filmin bir sürü versiyonunun olması.

    neyse efenim, genel olarak film birbirlerini 35 yıldır tanıyan bir arkadaş grubunun bir gün yemekte oynadıkları "herkes telefonuna gelen mesajları/aramaları herkese gösterecek" tarzında bir oyunla ilgili. stereotiplerden oluşan ve her şeyi tahmin edilesi bir filmdi, plot twist bile şaşırtmadı. ama yine de filmlerde gay karakterler üzerinden verilen toplumsal mesajlar ne kadar resmen her dizi/filmde olsa da beni aşırı mutlu ediyor. filmi ben karakterinden dolayı sevmiş bile olabilirim hatta. uzun lafı kısası kafanızı dağıtmak için izleyebileceğiniz ama çok da bir şey beklememenizi önereceğim sevimli bir film olmuş.

    margot'un çantasındaki prezervatif kutusunun (düz beyaz bir kutu) ve evlerinin güzelliği de fransa'da yaşama isteği uyandırmadı değil.

    p.s.: netflix sanırım vincent elbaz'ı (filmdeki thomas karakterini canlandıran fransız oyuncu) filmlerinde oynatmayı seviyor sanırım bunu fark ettim izlerken.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap