• türk insanının hastalıklı huylarından biri. kendim askere gidene kadar bilmezdim (cuma günü gidiyorum) öğrendim. gerçekten var böyle bir şey. hazırlıklarınızı yapmışsınız, çantanızı hazırlamışsınız, psikolojik olarak da hazırsınız ve artık günü gelsin de gideyim diyorsunuz ve bir akraba ya da komşu (birkaç da olabilirler) saçma sapan konuşarak keyfinizi kaçırıyor, sizi geriyor. tabii eve size hayırlı tezkereler dilemek için gelmiş olduklarından, ters bir şey de söyleyemiyorsunuz ayıp olur diye ama o insan gidene dek iliklerinize kadar moralinizi bozup sizi germeyi başarıyor.

    edit: entrym için bedelli ağlaması diyenler olmuş. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak doğru değildir arkadaşlar. bedelli değilim kısa dönem gidiyorum. saygılarımla.

    askerden döndükten sonra edit: askerden döneli 2,5 ay kadar oldu ve denk geldim bu başlığa, sonradan yazılan entryleri okuyayım dedim, birçok kişi bedelli ağlaması demiş. bizim insanımızın en büyük sorunlarından biri bu işte, aslında ne olduğunu bilmeden, öğrenmeye de gerek görmeden önyargılı bir şekilde eleştirmek.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap