5146 entry daha
  • herkes bir ton yorum yaptı. ne başarısı var dediler fenerde. tek şampiyonluk efsane olmaya yetmez dediler.

    ersun yanal hocamız fenerbahçe efsanesi değildir evet. fakat şöyle düşün sayın sözlükcu;

    fatih terim gs'ye gelmiş, ilk senesi. temiz bi şampiyonluk almış. ama gönderilmiş. şimdi hemen burda tarihi farklı işlet kafanda. yabancı dizilerdeki gibi düşün bak. terim ilk senesinde şampiyon yapmasına rağmen kovulmuş. gs diğer 3 sene şampiyon olmamış. uefa kupasını almamış. süper kupayı almamış. o yıldan 2018'e kadar gs 3 4 şampiyonluk almış arada da 6 7 kez ikinci olmuş. ey gs'li mesela sen bunu derinden hisset. hayal et. için acımaz mi? canın yanmaz mi?
    ey beşiktaşlı! son 3 senenin ikisinde sen şampiyondun. gecen sene cl'de tertemiz namağlup gruptan çıktın. 14 puan aldin. senol güneş ilk senesinde şampiyon olmuş sonra kovulmuş, bjk ertesi sene ligi 3. bitirmiş cl ye de girmemis, uefa da gruplarda 3. olup sezonları oyle kapamış diye düşün. için yandı mi?

    ersun yanal'in da zico'nun da elinden bu firsat alındı, çalındı. biz niye ersun'u istiyoruz? bize sayısız şampiyonluklar kazandırdı diye mi? biz bu kadar mal mıyız sizce? adamim bizimle tek şampiyonluğu olduğunu bilmiyor muyuz? ama tek denemesinde oldu bu biliyor musun?

    belki bu gelişinde başarılı olamaz. bilemeyiz. ama bizim bunu denememiz lazım. görmemiz lazım. bu güzel insan o şansı hak ediyo. gs yönetimi bi salaklık yapip gs'nin en efsane basarilarina engel olmadı. uefa kupasi alındı. ama biz daum, zico ve ersun'u harcadık. tekrar denemek istememizi nasil anlamıyorsunuz hayret ediyorum.

    yarim kalmış bi hikayemiz var. belki mutlu sonla bitmeyebilir. türlü yalanlarla sevgilimizden ayrılmış gibiyiz. şimdi tekrar kavuştuk. ve sevgili iken mutlu idik.

    ersun yanal bizim mutluluğu tekrar deneme sansimizdir. hosgelmistir. başımızın üstünde yeri vardır.

    ilişkimiz hakkinda bilmeden ileri geri konuşmayı kesin artik.

    bu adam ne şöhretli bir futbolcu idi ne de siyasi bağları vardi.kendi ismini kendisi yarattı. bizim bu bunu yaşamamız lazim.kendisini çok seviyor cok güveniyoruz.
6535 entry daha
hesabın var mı? giriş yap