• sunderland afc'nin 27 aralık 1998 doğumlu ingiliz genco forveti. 1.81 boyunda. bu sezon takımının mücadele ettiği sky bet league one'da oynadığı 23 maçta attığı 14 golle gol yükünü çekti. kontratı 2019 yazında sona eriyor. son gelen haberlere göre de celtic peşindeymiş.

    nasıl bir oyuncu olduğuna gelirsek, maja her şeyiyle bir forvet oyuncusu. hız var, güç var, teknik var, bitiricilik var. bu lige fazla bir oyuncu. golü koklama becerisi ya da gol sezgisi harika. topun nereye geleceğini iyi seziyor. fiziksel olarak da gelişimine devam etse de bu haliyle bile sert defanslar arasında sinmiyor, kaybolmuyor. rakiplerini yıpratıyor. ama çok yüksek devirde çalıştığından ikinci yarılarda enerjisi düşüyor ve etkin olamıyor. enerji kontrolünü iyi yapması halinde basamakları hızla atlayacağından şüphem yok.

    özetle son dönemlerde sağlam hücum oyuncuları yetiştiren ingiliz futbolunun yeni yıldızlarından biri olacak kapasitede. takımında kalırsa büyük ihtimalle sunderland championship'e geri döner. yeri dolmayacak bir oyuncu kıymetinde şu anda.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap