3099 entry daha
  • beleşe alışmış arşivcilerin bok attığı platform.türkiye gibi donanım haber ölücülerinden oluşan bir topluma ne satsanız yaranamazsınız, kazanamazsınız.

    1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve ne zaman bu platformda olmayan bir içeriği izleyecek olsam karnıma ağrılar giriyor: ücretsiz siteden chromecast’e aktarmada sorun yaşıyorum, reklamlarla boğuşuyorum ve nihayetinde en az 10-15 dakika sonra tv’ye düzgün bir içerik yansıttığımda artık sinirlerim bozulmuş oluyor.
    ben bunlarla cebelleşmemek için para veriyorum. üstelik verdiğimiz para da para olsa. enpara ile ayda 10 tl gibi bir meblağ ödüyoruz, 2 kişi paylaşıyoruz. bu kadar ucuza dvd bile kiralayamazken içerik yetersiz muhabbetini anlamıyorum.

    burası bir arşiv platformu değil. burası bir online tv kanalı ve sunduğu içerik size hitabediyorsa alır izlersiniz. şu ana kadar hiç içerik sıkıntısı çekmedim çünkü sunulanlar arasında illaa ki birşey buluyorum.
    mesela son dönemde sinner, brooklyn nine nine, bird box, roma gibi yapımlarla idare ettim.
    burası olmasa bo jack horseman, trailer park boys, talihsiz serüvenler dizisi gibi yapımlardan hayatta haberim olmazdı, olsa da popüler değiller diye izlemezdim belki. ama izleyince hoşuma gidiyor ve sarıyor. kaç kişi crown gibi yüksek kaliteli bir yapımı izledi de konuşuyor mesela?
    işin özü herkes bu platform sayesinde popüler olan herşeye ulaşma derdinde.

    insanlar farklı içeriklere ulaşmak için 2-3 platforma abone olmaya başlıyorlar ama bizim ülkemizde hala kafa yapısı değişmedi.

    tek bir şikayetim var; o da bazı dizilerin son sezonlarını, üzerinden zaman geçmesine rağmen eklememeleri. yayın hakları alınmış bir dizinin son sezonunu koymamak ne demek, hala aklım almıyor. sonra da bizi beleş platformlarda süründürüyorlar. örnek bates motel, last kingdom.
5336 entry daha
hesabın var mı? giriş yap