33 entry daha
  • tweet altı yorumlarından biri düşüncelerimi yansıtıyor:

    "gerçekten inanılmaz normal bir şey sağa sola sik çizmek. didem hanım çok modern ve havalı birisiniz maşallah."

    şu akp yüzünden de kadıköy'de bira içip netflix'ten dizi izleyen kişi kendisini entelektüel falan sanıyor. mesela içip eve sarhoş gelmiş kız, babası da seni gidi ayyaş demiş, bu da hemen yazmış; "laiqlikk be ^^"

    ne alaka ya ne alaka?

    yeni gıcıklığım da bu tiplere. işte didem soydan da bunlardan biri. evinin bir yerine penis, dildo mildo fotoğrafı çizmesi, biblo koyması falan değil olay. bize ne. ama kadın bunları yapınca kendisini otomatikman bütün vasatlıktan ari, çağdaş, entelektüel bir kıvama geldiğini sanıyor. ya da öyle yansıtıyor, bilemiyorum. çok itici.

    geçende de bir tweet'e denk geldim. elimde olsa ıslak odunla döverim:

    "düşünsenize şimdi dünyanın bir yerinde, bahçe içinde taş bir evde kendi mahzeninde kendi bağından yaptığı şaraplardan birkaç tane seçti biri, kalabalık bir masaya getirip koydu, biri piyano çalıyor, birileri dans ediyor. yan komşu da turtasını alıp geliyor sese. cuma. çıldırırsın"

    https://twitter.com/…lli/status/1081294974455566336

    yazıdaki yapaylığa bakar mısınız. bir kere turta ne ya. bari sıcak poğaça falan yaz da kafamızda canlansın. ben elinde turtayla gelen bir komşu düşünemedim.

    hayır bu dediğim vasatlığı övmek falan değil. zaten hiç de öyle "bizim ülkemizin insanları, örflerimiz, adetlerimiz..." modunda gezen biri değilim. hatta bu tip duygular bende alınmış. ama işte eğreti işlerle kademe atladığını sanan insanlardan da en az "egonomi cog iyi" diyenler kadar gıcık alıyorum. belki daha fazla.

    twitter'a fazla maruz kalmış olabilirim bu ara. didem soydan'dan nerelere geldim. neyse.
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap