1120 entry daha
  • sayaç saymaya başladığından beri başlığı bir türlü susmayan oyun.

    ben ilk beramusta başladım oyuna. ondan sonra hep ara ara oynayıp bıraktım. şuan yaklaşık 2 yıldır tekrar oynuyorum. en son oynadığım zamanki keyfi başka zamanlar alamadım.

    siz bakmayın buradaki 1299, 1453 romantiklerine. oyun başlangıç yıllarıyla birlikte en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. adam burda 1299 gelsin demiş sonra yaptığı düpeleri saymış.

    uzun süredir var bu konu. nttgame ya da her kimse yeni getirdiği serverlerde bazı etkinlikleri (utc krowaz vs) koymadığı olmuştur. ama daha sonradan yayıncı olan bir gm'nin bu konuyla ilgili açıklaması çok ilgi çekici. adam 'getirmedik de noldu 10 kişi kaldı serverde, birleştirmek zorunda kaldık' diyor. 1299 gelirse ömrü en fazla 6 ay olur. kimsenin ona ayıracağı vakit yok artık. romantizminizi sikeyim. apostta sıra bekleyecekmiş. aferin mal oğlum.

    yeni serverin gelmesinin amacı, oyunu bırakmış olan ancak eski serverlerdeki rekabetçi yapıyla başa çıkmayacağını düşünen oyuncularla yenilik arayan oyuncuların tekrar oyuna başlamalarını sağlamaktır. başka da bişey değil.

    yapılan reklamlarla birlikte sayaç konmasının amacı eski oyuncuların yeni açılan serverden haberdar olmalarını sağlamaktan öteye geçmeyecek. belki birkaç harita yenilenir.

    son olarak içim soğumadığı için tekrar etmek istiyorum. siktiringidin amk romantikleri...
1018 entry daha
hesabın var mı? giriş yap