5 entry daha
  • eskiden bir reklam vardı "atın atıınn..eskimiş çoraplarınızı atıınn..jill geldii" diye..

    ince çorap markasıydı..her kadın her henüz tüylenen bacaklı kız jillalmaya başlamıştı..
    o güne dek, ince çoraplarının parmak kısımları hemen kaçmasın diye, eskiyen çoraplarından kestikleri parçaları destek olarak yeninin iç kısmına diken kadınların bir anda hayatları değişti..
    artık korkmalarına gerek yoktu..jill dayanıklıydı..üstelik eski çorapları için de yeni bir kullanım alanı öneriliyordu kendilerine..
    böylece, jill reklamıyla kadınların örgü alışkanlıkları da değişti, kaçan ince çoraplarıyla paspas yapmaya başladılar..
    (gerçi, ben o paspaslara ayağımı silemezdim, içim bi garip olurdu niyeyse..sanırım bazılarındaki, tebeşirin tahtada bıraktığı sese benzer bir etkisi vardı üzerimde..)

    sonra bu jill birden ortadan kayboldu..çorap, reklamla yaratılan büyük beklentiyi mi karşılayamadı -ki ben annemin jilllerini özentiyle ayağıma daha geçirirken birkaçını anında kaçırdığımı hatırlıyorum- , yoksa kadınlar paspas yapmaktan sıkılıp da tam o günlerde mi makrome yapmaya merak sardı hatırlayamıyorum..

    makromenin de kadınlarımızın hayatına hangi reklam ya da hangi itici güç nedeniyle girdiğini bir ara araştırmak üzere konuyu farrah fawcett'e getirmeden edemeyeceğim..

    benim için jill markası ile sarı kabarık saçlı saf çarli'nin meleği, tam da o günlerde bir bütündü..
    çocukça biliyorum ama, ben de çocuktum ve farrah ablanın dizideki, adı da jill idi..
    o jill 'in seveni de sevmeyeni de muhakkak vardı ama herkes saf meleğe sempati duyuyordu..hem sarışındı hem eli işte gözü oynaşta bir afet..
    şimdi diyorum ki, acaba kadınların o ince çoraba atlamalarının bir nedeni de güzeller güzeli jill abla gibi olma sevdası mıydı??.. -ben esmerim, çocukken de esmerdim..o günlerde ayağımajillgeçirmeye çalışmamın, yıllardır tüm esmerlerin sarışın bir afet olma isteğiyle yakından uzaktan alakası yoktur, belirteyim-.

    neyse, gelelim stephen chow' a..
    tüm hanımlara sesleniyorum..
    "atınn..atıınn..eskimiş idollerinizi atııınn..brad pitt de kimmiş..george clooney de neymiş..ister paspas ister kültablası yapıınn..stepheeenn geliyoorrr"

    not."jill" den ağzı yananlara samimi tavsiyedir..bu reklam gerçekleri yansıtmaktadır..beklentilerinizi karşılayacağından eminim..valla.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap