247 entry daha
  • jeff cavaliere gibi bir vücut geliştirme dünya markasının squat, deadlift yapın tavsiyesinden sonra savaş'ı hala dinleyen yoktur umarım.

    https://www.instagram.com/p/btki07xhlui/ bunu paylaşmış jeff geçen gün. o gönderide şunu diyor:

    iyi dinleyin. duyduğunuz o çatlama ve patlama sesleri dizlerimden geliyor. ama ne kadar iyi dinlerseniz dinleyin duyamayacağınız şey bahanelerdir. squat yapmamanın bahanesi olamaz. bu hareket o kadar temeldir ki asla es geçilemez. squat yapmanın en acısız veya mümkün olduğunca az acılı bir yolunu bulamalısınız. box squats, front squats, high bar, low bar. bu bear squat bile benim işime yaradı. bir yolunu bulun ve gücünüzü arttırmak için zamanla daha fazla yüklenin. hepimizin sorunlu eklemleri vardır. onların dinleyin, sakatlanmamaya çalışın ama onları çalıştırmamazlık da yapmayın. (çeviri bu kadar oldu sorry.)

    bu adam birçok ünlünün mma sporcusunun, amerikan futbolcusunun antrenörü. dünyada bu işi en iyi yapanlardan biri. takip ettiğim bütün dünyaca ünlü antrenörler squat deadlift yapın diyor. hatta jeff deadlift tek başına bel içi yeterli değildir diyor. merak eden bulsun o videoyu.

    bu adamlar böyle derken ve sporcularına bunları yaptırırken bizim şişik surat savaş cebeci yapma diye yapmıyor bazıları. herkes kendi vücudundan sorumludur tabi ama bu adamlar antrenörse savaş olsa olsa spor salonunun bodrum katında at iğnesi vuran steroid kamil olur.
1715 entry daha
hesabın var mı? giriş yap