4 entry daha
  • isla, soldado ve tolgay'ın forma giyemeyeceği maç. sağda dirar-moses görebiliriz. ortada da topal-jailson-ekici oynar büyük ihtimal. zajc yedekten girer diye düşünüyorum. valbuena'yı da ikinci yarı izleyebiliriz. tuhaf bir şekilde, birkaç maç kesik yiyince bu adam daha iyi oynuyor. skrtel dönecek. stoper ikilisi martin-serdar olur diye tahmin ediyorum. ileride frey olacaktır. 4 milyon euro maaş alan slimani'yi her maç ıslıklayan gerizekalı güruh yüzünden artık pek kullanamayız. iyi bok yiyorsunuz mal herifler.

    aykut bu maçı kazanmak için her şeyi yapacaktır. sakin bir oyunla yerden oynamamız gerekiyor. hava toplarında affedersin yarrak gibiyiz. sağ kanadın gizemi çözüldü. solu da bir şekilde etkin kullanmamız şart. zajc nasıl oynar orada, bilemiyorum. ama valbuena'yla başlayıp, 60 gibi oyuna dahil edilebilir, tabii ekici'nin sakatlığı ciddi değilse. eğer ekici oynayamazsa, valbuena serbest 8 başlar. solda ayew'i izleriz yine. moses solda olmuyor gibi. yine aynı şekilde ikinci yarı valbuena-zajc değişikliği görürüz. sağ kanattan sıfıra inerek veya soldan ortalarla içeriyi beslememiz gerek. bir de atakları sonlandırmazsak küsküyü yeriz. bugünkü maçta kayserili oyuncular biraz daha becerikli olsa, kontradan rahat 3-4 atarlardı.

    şu basın mensupları sikik sokuk sorular soracaklarına, biraz oyunla ilgili detayları sorsalar da, bir şeyler öğrensek aq. yani ersun hoca karşımda olsa saha içi organizasyonla alakalı 50 tane soru sorarım. ülkenin futbolu bu kadar işte. sporun kendisi dışında her boku konuşuyoruz.
642 entry daha
hesabın var mı? giriş yap