• muhteremmm başşşbakanımız rte efendi hazretlerinin dolaylı olarak dikkatlere sunduğu bir konuymuş. izmir il teşkilatı ile biraraya geldiği yemekte demiş ki, "izmir’in üzerinde zaman zaman yakıştırılan bazı ifadeler var. o ifadelerin olmadığı da görülecektir. çünkü, izmir’in aslı bu değildir. o yakıştırmalar değildir. inşallah bu yakıştırmaları da ilk seçimde silip atacaktır. ben buna inanıyorum"

    neymiş acaba bu yakıştırılan ifadeler? fazla uzatmadan bir bkz ile yetinelim (bkz: gavur izmir) yani izmir için "gavur izmir" deniyor. izmir'in gavur imajı var. izmir halkı akape hariç hangi partiye oy verirse versin bu imaj kalkmaz. bu olumsuz imajın kalkması için hakiki müslüman(!) akape'yi seçmeli izmir halkı ki gavur olmadığını müslüman olduğunu cümle aleme ispatlasın. bu yorumları çıkarmamak için kör olmak lazım. hani bu arkadaşlar din üzerinden siyaset yapmayacaklardı? hani bu arkadaşlar sözlerinde dururlardı? işte "84 yillik karanliga son" diye seçim minibüsü dolaştırırlar, üzerlerine gelince "nereden çıkarıyorsunuz canım biz şirin ilçemizin 84 yıldır il olamadığını kastetmiştik" diye kıvırırlar. taşrada "akp allah a en yakin partidir" diye propaganda yaparlar, sorulunca "münferit" derler. ve başka bir sürü örnek. evet takiyye forever.

    hocaları necmettin erbakan da "bize oy vermeyen patates dinindendir" demişti. ben başlıktaki mantıkla bu lafı eden mantık arasında fark göremiyorum. gören varsa beri gelsin.
    (bkz: patates dini)

    haber için: http://www.ntvmsnbc.com/news/354556.asp
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap