5 entry daha
  • zor durumlarda bazen kendinizi lord gibi hissetmenize sebeptir. hava buz gibi, sobanin icinde tek bir koz kalmamis, yeni uyanilmis ve eger bugun de tras olunmadan okula gidilirse artik evrime laf uzatanin akilsiz sayilacagi bir hale gelmis iseniz soyleyeceklerim kendinizi gayet simartmanizi hatta ve hatta "yok canim pasa cocugunda bu rahat yok" demenizi saglayabilir.

    alin efendim mutfaktan piknik tupunu ve caydanligi. getirin yataginizin yani basina. caydanligin icine su koyup, atese verin. banyodan da tek bicakli permatiginizi, arko tras kreminizi, tras fircanizi, bir de aynayi kapin gelin. siz onlari getirirken su yavas yavas kivamina gelmistir. zira suyu az koymaniz yeterliydi. (bunu basta soylemeliydim aslinda. ama yemek tarifi degil ya canim bu. hem yemek yapmak hatta yapilmis yemegi yemek bu hazzin yaninda halt etmektir.) daha sonra girin yatagin icine. sirtinizi duvara vermeden once arkaniza bir yastik koyun. bakin bakin iste geliyor yavastan simartma fasillari. o beldeki rahatlik falan... ama daha simdiden mayismayin daha neler yasayacagiz kendi kendimize.
    ardindan caydanligin icine tras fircamizi daldiriyoruz. evet yanlis duymadiniz. caydanligin. yani normalde cay ictigimiz caydanligin alt tarafinin icine. o sicak suyu odanin icine dogru hafifce silkip suratimiza surmeye basliyoruz. sicak suyu yiyen sakallar inceden yumusuyor. e siz de tabi. essek degilsiniz ya. ama bu kadar da degil bu mukemmel dakikalarin getirisi. arkomuzla tras fircamizi iyice kopurttukten sonra fircayi bir kenara koyup, yorgani uzerimize cekiyoruz ki usumeyelim. daha sonra bacaklarimizi hafif karnimiza dogru cekip dizlerimizi kirarak, karnimizla bacaklarimiz arasinda olusan takriben 110 derecelik aciya aynayi yerlestiriyoruz. sonra yatagimizin icinde tras olmaya basliyoruz. baktik ki permatigimizin bicaginda kil birikti. kolayi var efendim. kalkip banyoya giderek kendimizi usutecek degiliz ya. demin yuzumuzu isitmak icin kullandigimiz sicak suyun icine daldiriyoruz bicagi biraz orada calkaladiktan sonra devam...
    aman tanrim, zevk dalgalari yuzumuzun kivrimlarinda citir citir sesler cikarirken, bostaki elimizle de mememizin ucunu oksamak ise opsiyonel. ve sonunda tras bitiyor. ama bu sicaklik bu hos ortam, yuzumuzu yikamak icin bitecek saniyorsaniz aldandiniz yine. ya yaa. birazcik dogruluyoruz. yorganin hafif orta kisimlarindan bir yer bulup yuzumuzu siliyoruz.
    evet artik derse haziriz. hem de cillop gibi. kizlar size hasta olabilir. ama eminim ki sizi sizin kadar simartamazlar. onun icin ne dersiniz biraz daha simarmaya? o vakit aynayi tasi canagi hemen yaniniza birakiniz ve icten bir osurukla uykunuza kaldiginiz yerden devam etmeye calisiniz.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap