11 entry daha
  • esasen standartin ta kendisidir. ancak kuyruguna basildiginda insanoglu bik bik etmeye baslar bu standart sozde cifte olunca. hem de oyle boyle degil, yikilir ortalik. bu kisilerin daha oncesinde monotonluga karsi olmasi ise bambaska bir boyutu isin de; neyse simdi. konuya egilelim, quasimodo gibi dogru konusalim.

    simdi hepimiz cok sukur sevisiyoruz. hemen dallama hemcinslerime donuyorum; bayanlar saclarini toplayabilir bu meyanda. "kadin" dedigimiz (demisken, (bkz: bitki ve hayvan cinslerine de erkek denmesi)) olaganustu organizmalarin bildigimiz uzere, meme ve belki de memeler adini verdigimiz bir cift lobu oluyor. (a tribute to ahmet cakar) simdiii... bu memeleri seviyor muyuz? seviyoruz. peki esit ilgiyi gosteriyor muyuz? hayir! iki meme bir mi; birbirinin ayni mi ebat ve tabiat olarak? hayir! ikisi ayni yere mi bakiyor? hayir! hani n'oldu ama? nerede senin cifte standart karsitligin? dam ustunde un elerken iyi degil mi? fak yu anliyor musun? bayanlar icin de durum ayni gibi. vucut isisindan 2-3 derece daha dusuk olan bir bolge icin uyarlayabilirsiniz.

    biraz da, "et tirnak" olarak kategorize ettigimiz kan bagi dahilindeki insanlar icin konusalim. ya da konuyu dagitmayayim fazla, yine sevgiliden gidelim. ben yine dallama hemcinslerime seslenecegim, ikide birde "kadin/erkek" seklinde karisiklik yapmamak icin. siz duruma gore cinsiyeti degistirin. sevgilinizin kil bir davranisini dusunun. tipik bir kadin davranisidir buyuk ihtimalle; kil etmesinin sebebi de budur. bu ortak noktadan hareket edersek, annenin de mevzuubahis davranisin bir temsilcisi oldugu asikardir. kil edici durum karsisinda anneye gayet rahat bir sekilde cay koydurmuyor muyuz olm? kirmiyor muyuz o cefakar kalbini? peki sevgili yapinca, "ama askim...", "oyle diyorsun da guzelim...", "tamam canim benim nasil istersen!" diye bin dereden su getirmiyor musun ha dallama? tam tersi olarak sildigimiz onlarca arkadasa karsin, onlarca kez affetmiyor muyuz kardesimizi? bir alana ikinci cifte standart bedava! kendinden rulo!

    neyse sikildim simdi. bu entry de boyle gider zaten, baymayayim. guzel bir aforizma ile bitirdigimi varsayin siz. optum.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap