1828 entry daha
  • nihat genç yıllardır yaşadığı savrulmaların ve dışlanmaların sonunda içinde biriktirdiği kinleri döküyor sadece. kendisine az bir yakınlık gösteren oluşum görünce oranın menfaatine konuşuyor. böyle değildi nihat genç. skytürk'ten tmsf baskısıyla kovulduktan sonra avrasya tv de ergenekon kapsamında hedef gösterilip parasız bırakılıp kapanınca böyle oldu. odatv kucak açtığı için taraftarı olduğu kulübe karşı paranın yanında durdu. halk tv'den yorumları nedeniyle kovulup doğu perinçek'in maalesef eline düşünce chp düşmanı oldu.

    nihat genç'e kızıyordum, artık kızmıyorum. nihat genç bu topraklarda doğru bildiğini söylemeye çalışan bir insanken sansür, seri kovulmalar neticesinde dengesini şaşırmış bir masum insandır. şimdi yanında kendi sözünü dinleyen ufacık bir çemberin içinde sıkışmış ve maalesef o zümreyi tatmin edecek şeyler söylüyor.

    olmasaydı sonun böyle be nihat abi? sen reha muhtar'ın rahat yürüyüşünü görüp dertlenen adamsın, 3-5 tane perinçekçi arasında nasıl rahat nefes alıyorsun be abi? maçka'da kaldıysa atadan ufak da olsa içine girilecek bir evin, eğer birkaç ay kendini idare edebileceksen bir dinlen, ruhunu dinle... böyle giderse 3-5 aya erdoğan bandanası takıp gezmeye başlayacaksın.

    edit: sözlükte gündem olmuş. bazıları da ne demiş ki diye çemkirmiş. daha ne diyecek bu adam; havuz medyasına kapak oldun nihat abi, tebrikler. 5000 tane pkklı ispark'a alınacak diyerek yeni bir özhaseki oldun.
1574 entry daha
hesabın var mı? giriş yap