23 entry daha
  • skyrim atmosferi yaşamak için indirip başladığım ama kemik ejderhaya gelip tıkandığım oyun.

    edit: aşırı kolaymış kemik ejderha meğersem biz bilememişiz. alevli orcish mace(dmg78) + alevli orcish kalkan + total 387 armor ve sadece bir adet resist shock iksiriyle revivesız heal potionsız canım neredeyse full kestim. havaya kalkınca sadece block ve absorb yaptım. indiğinde ölümüne combo. direk ölüyor.

    enchanter ve smith yükseltmem ve en azından glass seviye döşemem lazım. şu an orcish-dwarven karışık setteyim. seviye yükseltmek için herkesin ortak derdi olan copper bekliyorum. zaten soul gem vs enchant itemleri baya zor düşüyor. lanet olsun böyle mantaliteye.

    yan görev yapmaktan imanınız gevriyor. repaire giden parayı yan görevlerden toplamak baya zor. altın için decoration malzemeleri satıyorum, marble, crystal gibi. ulan orta seviye bi dagger temperlamak 20k altın. bi yan görev 1000 altın anca toplatıyor. sandık açma olayına hiç girmiyorum. hevesle başladım ama bırakmak üzereyim. evli barklı adam olmasam açıp tekrar skyrim oynarım amk.

    bi de oyunda atmosfer-mekan sayısı çok az. open map değil, serbestçe gezmek falan yok. bi mağara,bi kale, bi dungeon, bi de açık antik kent tarzı mekan var. skyrim geleli 8 yıl olmuş, o seviyenin çok çok altında oyun yapmışlar. combat çok saçma ve bazen kasıyor. ve görüntü kalitesi ayarı yapılamıyor. sırf bu kasma yüzünden yanlıl zamanda dodge yapıp kemik ejderhaya yeniliyorum.

    oyunla ilgili ilk tavsiyem boşa başlamayın. ha olur da başlarsanız, başlarda temper ve enchant kasmayın. en azından dwarven elven falan seviyelerinde kasın. soul gem falan bulmak baya zor çünkü. bi elektrik bi combat bi ateş silahınız ve bunların yanına aynı şekil kalkanlarınız olsun. adrenalin dodge ve absorb skilllerini kasın baya işe yarıyor. sandık açmaya ya da kapasiteye elmas harcamayın, perklerde var. vaktiniz bolsa abyss yapın copper denk gelene kadar. yoksa sandık açmanız lazım bol bol. elder seviye sandığım var bekletiyorum, smith ve enchanter sevilerini artırmadan açarsam sikko itemler çıkmasın diye. bi de perkler arasında enchant ve temper geliştirmeleri var, onları yapmadan silah kasmayın. yoksa mal mal yan görev kasarsınız günlerce. bi de şehrin girişine yakın yapın smith ve enchanterı mal gibi tüm şehri yürümek zorunda kalırsınız :)

    combat olayı çok saçma, savaşmadan kaçma şansınız yok. bir ihtimal görünmeden yürüyüp geçebilirsiniz o kadar.

    velhasıl kelam, vaktiniz varsa tekrar skyrim yükleyip onu oynayın. archery+sneak attack ve pickpocket+lockpicking olmadan bu oyunun zevki çıkmıyor :d
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap