3 entry daha
  • cambly kids bölümünü bayağıdır süredir bizim kız kullanıyor.
    toplam görüşme dakikası 5140 olmuş. tanıştığı öğretmen sayısı 60.
    sanıyorum kids bölümü öğretmenleri daha titizlikle seçiliyor.

    biz süreçten memnun kaldık. seneye de devam ettirmeyi düşünüyoruz. 1. sene pek bir beklentim olmadan üye yaptım. kulak dolgunluğu olsun diye düşündüm. bu sene benim kız 5. sınıfa başlayacak. daha ciddi bir çalışma temposuna girmek gerektiğini düşünerek buna ek olarak bazı ipad uygulamaları ile de takviye yaparak ilerliyorum.

    1. uygulama memris. bunun kendine has bir ilerleyişi var. sevdiğim özelliği yerlisinden öğren videoları. kelimeleri sokaktaki insanlara söyletmişler.

    2. uygulama easy ten. bu seçtiğin kelimeleri sana ezberletiyor. günde kaç kelime öğrenmek istediğinin sayısını seçiyorsun. o da sana seçtiğin kelimelerden her gün ezberletmeye çalışıyor. geçmiş günleri de tekrar ettiriyor. kelimeleri kendinin seçebilmesi en önemli artısı.

    cambly kids de o hafta boyunca göreceğin derslerin sunum dosyalarını gösteriyor. ben de kelimeleri o derslerde geçen kelimelerden seçiyorum. böylece kulak dolgunluğu olsun. yazılışlarını öğrensin diyorum. çünkü cambly daha çok konuşma pratiği üzerine. yazım pratiği de yapmak okul derslerinde avantaj sağlar diye düşünüyorum.

    kids bölümünde bizim üyeliğimiz haftada 5 gün 30'ar dakika. en ideal süre bu diye düşünüyorum.

    kids bölümünde 3 seviye var. biz 1. seviye ile başlamıştık. bugün orta seviyeye geçtik.

    bu bölümde tecrubelendikçe bir değerlendirme daha yapacağım.

    deneme için aşağıya kod bırakıyorum. bu kod ile üye olursanız ilk ders için indirim veriyorlar. böylece bana da bir katkısı oluyor. şu kişi sizin tavsiyeniz ile üye oldu diye bana bildirim geliyor.

    kids de ücretsiz deneme dakikası vermiyorlar. onun yerine 30 dakika deneme dersini 9 liraya deneme kodu veriyorlar.

    biz cambly'i ilk denediğimizde kızım çok etkilenmişti. o nedenle bu iş olur diyip hemen üye olmuştum. hala heyecanını kaybetmedi.

    link: http://bit.ly/kidocambly

    kod kısmına:
    kido
    yazınız.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap