54 entry daha
  • şimdi, açıklamayı götüyle izlemeyen ve ileri fanatik olmayan herkesin böyle bir cümlenin kullanılmadığını, bunun ima bile edilmediğini gördüğüne eminiz. "basitlik" ile "itlik" benzerliğinin böyle yorumlanması doğal çünkü nasıl kendi başlarında gelince "montaj!" diyen akp'li koyun varsa, benzer şekilde chp'li koyun da var. zaten işin içinde siyaset, futbol falan varsa çoğu insan birer fanatik salağa dönüşüyor. dinlemez, fikir üretemez, otomatik inanır, anlamsız savunur falan. yani çok da şaşırıyor değiliz bu duruma.

    keşke ekrem imamoğlu şu açıklamayı ilk gün yapsaydı da bu kadar götü başı ayrı oynayan ergen kafalıyı çekmek zorunda kalmasaydık. gerçekten iticisiniz lan siz. yani 23 haziran günü ekrem imamoğlu'nun fark atmasını keyifle izleme planları yaparken neredeyse sizin yüzünüzden kaybetmesini isteyecek konuma geliyorum. bırak şimdi bana salak salak laf sokma planlarını lan, çük. düşün işte, bu sabit kafanıza o kadar gıcığım. bu konunun bu kadar büyümesinde de sizin gibi kafaların etkisi var işte. hemen itiraz! bununla ilgili dün bir şey yazmıştım. yani sizin bakamadığınız taraftan bakabildiğim için yazmıştım. bu seviyeye gelmeniz çok kolay olmadığı için denileni de anlama, kabul etme ihtimaliniz pek yok. yani çok zorlama.

    bugünkü açıklamadaki diyalog:

    - ben, valinin basitliğine, gereken ifademle orada işarette bulundum. polisin ne anladığı, ne anlamadığı beni ilgilendirmiyor.
    - yani bu cümle mi çıktı olarak algılayalım biz bunu?
    - ben, basitliğini ifade ettim, evet.

    bunu açıklamaya bile gerek yok. ama daha önce yazdığım entry'de dediğim gibi: bırakın istediğini söylesin. siyaset yapan birisi her zaman kibar olmak zorunda değil. itiraz edince, "ekrem imamoğlu kabul etmedi ama bak aslında demiş" diye atlıyor diğer koyunlar. işte bir şekilde ortaya çıkıyor. hey, lütfen ama, "ortaya çıkan ne?" demenin anlamı yok. ekrem imamoğlu üstü kapalı da değil, açık şekilde bu cümleyi söylediğini bize anlattı, bunu daha fazla zorlama. işte bunu en başında yapsaydı şimdiye çoktan unutulurdu.

    aranızda "yalan söylüyorsun. ekrem imamoğlu'nun kazanmasını isteyen birisi böyle şeyler yazmaz!" diyen ileri zekalı kaç kişi var lan? mesela niye yazmaz? "yanlış olduğu için" mi, "doğru olsa bile dile getirilmemesi gerektiği için" mi? ben böyleyim lan işte. ortada bir "gerçek" varsa bunu dile getirmeden duramıyorum. ne yapsaydım? "valiye gittik diyin", "valiye gittik diyoruz" ya da "valiye imamoğlu gitti "deyin" diyor mu deseydim? o zaman nasıl da bayılırdın, nasıl orgazm olurdun bu entry'yi okurken. üzgünüm, sizdeki fikirsizlik seviyesine hiç uğramadım ben.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap