8 entry daha
  • (bkz: mühendisin oğlu sen misin?)
    (bkz: ilk çıktığında süper olup sonra bozan şeyler)

    reklam almasında sıkıntı yok fakat bunu çocuğunu kullanarak yapması sosyal medyada şu bilmem ne annesi sosyal medya hesaplarından farkı kalmıyor. sanırım parayı bol bulunca sözlükte reklamın iyisi kötüsü olmaz dedi.

    acitasyonun ve duygusallığın dibine vurarak bir paylaşım yapmıştı. yani çocuğunu ve eşini kullanarak böyle bir yola başvurması garip geldi. her zaman ürün incelemesi yaparken somut veriler ortaya koyan insan iş kendini savunmaya gelince aile ve çocuk diyerek kendini savunmuştu. önerdiği bazı ürünler hakkında bazı şikayet yorumlarını sildiği vaki iken temkinli olmakta fayda var.

    artık yeni tür sosyal medya 'mutlu aile' tablosuna sahip ebeveynlerin temsilcisi olduklarını söyleyebilirim. burada yazan bazı yazar ebeveynler gibi.

    bebeğin ve çocuğun ne yiyip içtiği ve ne tür malzemelere oynayıp hangi kimyasala maruz kaldığı önemlidir. yetişkin bir insanın ne yediğine içtiğine dikkat etmesi de öyledir. siz bunu çocuklarınız olduğunda öğreniyorsanız burada bir soru işareti vardır. öte yandan bunlara dikkat ederken önemsemediğiniz diğer besinleri vermeyi unutmayın.

    bu hesabın farkındalık kazandırdığı söylenebilirim. fakat artık kapitalizmin her şeyi dönüştürdüğü gibi yararlı hareketleri de her zaman paraya dönüştürmüştür. burada bu tip hesapların reklamını yapmak gibi.

    bu arada sözlük yazarları reklam mecrasını genişletmişe benziyor. sahi öven entiri girmek ve başlığı açmak kaç para?

    diğer besinler başlangıcı için;
    (bkz: çocuğunuza insanlara saygı duymayı öğretmek/@safagi sokmeyen cocuk)
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap