799 entry daha
  • bir bölüm daha june'un konformist yapısını, çocuğu elinden alınmış, tecavüze uğramış, sevdiklerinden uzaklaştırılmış, okuması yazması, bir şeyler dinlemesi yasak olan bir sistemde nasıl gel keyfim gel yapıp şımardığını izledik jsdhskjah ya bu aptal yorumla dizi bitinceye kadar dalga geçeceğim sanırım. çünkü inanılmaz bir aptallık gerçekten.
    5. bölüm diğer bayık bölümlere göre daha iyiydi. tempo biraz yükselmeye başladı sanırım.

    --- spoiler ---

    daha önceki 91372 entryimde yazdığım gibi serena'nın kellesi gitmeli. asla güvenilecek bir karakter değil. ne kendinin ne kocasının zerre alakası olmayan bir bebeğin annesi sanıyor kendini. çocuk şu an yanında olsa serena'nın sistemle falan hiçbir derdi yok. gayet de rahat. başkalarına işkence edecekleri bir hayat kurmuşlar ve serena gayet de mutluydu. parmağı kesildiğinde bi lan dedi ama nichole'ün de şansı o 2 saniyeye falan denk gelmesiydi. yoksa nah bırakırdı serena onu.
    nitekim bırakmaya niyeti de yok gördük bölüm sonunda. kadın sadece kucağında bebek tutacak diye herkesin hayatını sikti. ruh hastası orospu. tüm komutan karıları ve başta lydia olmak üzere tüm deyzeler acılar içinde geberirler umarım. erk*kleri söylemiyorum bile. sinek ilacıyla itlaf edilmeliler.
    hiçbir kurtarılır yanları yok bu insanların çünkü. ekstremist bir insanı, hele ki dinci olanı, mümkün değil yaptığının yanlış olduğuna ikna edemezsin. çıkarları için he he derler. en ufak bir boşluk buldular mı pisliklerini yayarlar. tanıdık geldi mi?
    o yüzden başları tamamen ezilmelidir bunların.

    --- spoiler ---

    yine sinirden çıldırdığım bir bölüm daha. bu kadar acı çekiyoruz izlerken sonu iyi biter umarım. iyi dediğim yani gilead'da toplu katliam. konformist june yeterince rahat edip keyif çatamadığı için tüm gilead'ı yaksın sjdhjks
1035 entry daha
hesabın var mı? giriş yap