55 entry daha
  • başlıkta daha önce de belirtildiği üzere eğitimi iyi olan okuldur. almasını bilen öğrenciye çok şey katabilir. bu açıdan hırslıdır da, en azından ankara'nın sayılı okullarından olmak gibi bir hedefi vardır.

    küçük okul olduğundan hocalarla iletişim çok iyidir. durup dururken "merhaba hocam" diyerek odalarına dalabilirsiniz. genel olarak samimi bir ortam vardır.

    zamanla oturacak olan idari hantallık ve tecrübesizlik geçildiğinde, okulun en büyük sorunu öğrencilerdir. öylesine gelmiş gibi duran, "derse gireyim, çıkayım, sonra takılalım" kafasında yaşayan, kendisini geliştirmek gibi öncelikleri olmayan pek çok insan vardır burada.

    konumu harikadır. ders arası sinema gibi şanslar sunar. çok kısa bir sürede kızılay, bahçeli ve tunalı'ya ulaşabilirsiniz. bunları yapan öğrenci sayısı da çok azdır ama. üşengeçlik sanırım.

    kısacası; eğitimi, konumu ve hocalarla birebir iletişim şansı benim gördüğüm en büyük artıları olan bir okul burası. geri kalan neredeyse her şeyde sorunları var ama. sorular varsa yeşillendirebilirsiniz.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap