65 entry daha
  • açılın f-16 teknikeri geldi.

    iddia 1 : 2020lerde envanterden çıkarılacak...
    yanıt : hayır güzel kardeşim , airframe structural integrity program (bkz: asip) diye birşey var. uçakların da maşallahı var. muhtemelen yeni bir uçak bile girse bile sisteme, 2050ye kadar uçuracağız.

    iddia 2: f-16’ları uçuramayacak hale gelecez hemen...
    cevap: oha , yavaş , sakin canım. savaş stoğu diye bir olay var bildin mi? o da bitti mi? cannibalism diye birşey var hani , sevmesek de hayati durumlarda yapmak zorunda olduğumuz gayrifaal uçaktan faal uçağa malzeme aktarma olayı. naçizane öngörüm en az 10 sene daha uçurabileceğimiz yönünde.

    iddia 3: e biz de su-küsürat alırız.
    cevap: kibarca başını alırsın. hadi aldın , personelin 50 yıldır nato standardına alışmış , hepsi ingilizce konusunda verimli ve etkili. midassistemi var yani kullanılan bütün uçakların teknik neşriyatlarının tasnifi ve özellikleri aynı. detaya inmek istemiyorum. senin elinde rus uçağının dökümanını çevirecek , eğitimini verecek adamın yok. hadi onu geç , herhangi bir lojistik ağı geliştirmemişsin. ihtiyacın olan malzemeyi eğer stoklamadıysan haftalarca gelmesini bekleyeceksin vs vs. 40 yıllık sistemi bir günde kuramayacağına göre seve seve f-16 uçuracaksın.

    iddia 4: ruslar zaten istekli , hemen satarlar bize uçağı.
    cevap: önce natodan çıkıcaksın kardeşim. yukarda dediğim gibi kolay değil birden havacılıkta blok değiştirmek.

    cahil cahil konuşmayın . lince de hiç gerek yok. bilmiyorsanız susun yeter. bilen adam okuyunca gülüyor.

    çok öptüm.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap