4916 entry daha
  • (bkz: pics or didn't happen)

    47 cm kolum var demiş adam %11 yağ oranıyla 180 boya "yulaflan yoğurt" bişeyler anlatıyo.. he gülüm he.

    diğeri 52 cm kolum var instagram zencisi vücudum var naturalim demiş.

    gece gece asabım bozuldu bak. bi gidin kumda oynayın birader.

    gündüz editi: üstteki junkie arkadaş birtakım tavsiyelerde bulunmuş. gelgelelim steroid kullanan adamdan tavsiye almayın!

    benim kızdığım nokta steroid kullanmaları değil. tavsiye verirken bundan bahsetmemeleri, sanki kası yoğurt yulaf ve dandik brosplit programlarıyla yapmışlar gibi lanse etmeleri. "maks rep maks tekrar" nedir lan? 1 rm ' nin yüzde kaçıyla yapılacak bu %70 mi %80 mi bu nasıl program tavsiyesi. naturel bir sporcu her sette tükenişe gidemez gücünü daha akılıca kullanması gerekir.

    senin kullandığın anabolizanı yoldan geçen kediye vursan kas yapıcak zaten bu neyin artistliği.

    150 kilo squat 150 kilo deadlift demiş birde 150 kilo squat yapan adamın 230 - 240 kilo deadlifti olması gerek en aşağı tabi o 150 kilo squatı çeyrek squat yapmıyorsa *

    o yüzden diyorum eğer "naturelseniz" kuvvetinizi ve atletik performansınızı geliştirmeye odaklanın diye. yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız aynaların büyüsüne kapılırsınız ve steroid kullanmaktan başka çareniz kalmaz.

    imza: junkie savar.

    alman hacim programı editi : namı diğer german volume treaning 1 rm nin yaklaşık %50 si baz alınarak 10 set 10 tekrar şeklinde uygulanır. maks rep maks tekrar diye birşey yok !
    ha 150 kilo ile 10 set 10 tekrar yapıyorsan squatın 300 kilo üzeri olması gerek bu da ipf te 80 kg de altın madalya demek tebrik ederim! göz yaşları, istiklal marşı.. bayrağımızın göğe yükselişi ve kapanış .
3583 entry daha
hesabın var mı? giriş yap