1578 entry daha
  • yaptigi is, konusmasi, yuzu, konserleriyle bana sadece uckagitci kenar mahalle bakkal sahibini animsatan insan.
    ustunde pijamayla, kanepeye bagdas kurup cekirdek citlerken bi yandan da yorum yapan pop kralicesi, turkiyede kralice diye buna diyorsaniz, diger sarkicilarin afedersin agdayi bacaga yapistirirken, wc de sicarken falan yorum yapabilirler diye bekliyorum pekiala.

    arti hala buna kralice diyorsaniz, digerleri hic sahnede kipirdamasin ya da hatta yatakdan playback yapsin hic zahmet etmesin sahneye cikmaya.
    kralice dediginiz kisi sahnede mih yutmus gibi bon bon ruhsuz, anam bi bitse de eve gidip cekirdek citlasam seklinde playback yapsin, ucuza geldigi icin 2 dansci (profesyonellikleri tartisilir, buyuk ihtimalle ogrenciler) tutsun, kollari iki yana sallama, saclari havaya kaldirmaya show desin, yani bildigin uckagitci arkadas yahu. ulkenin kralicesi buysa, eh hukumetinin de halkin gozunun icine baka baka rahat rahat isleri goturmesine hic sasirmamak lazim.
    sunu gercekten samimiyetle soyluyorum, turkiye de imkansizliklar icinde, kit kanaat geciniyorsaniz, zengin olmadiysaniz bilin ki, ya cok durustsunuz, hak-hukuk-helal falan diyorsunuz ya da hakkaten cok cok malsiniz, kafaniz basmiyordur, ya da asiri korkaksiniz. yani boyle kolay bi ulkede olamamak imkansiz gibi geliyor.
604 entry daha
hesabın var mı? giriş yap