aynı isimde "la casa de papel (roman)" başlığı da var
4783 entry daha
  • diziye yeni dahil olan sierra isimli karakter gerçeklikten o kadar uzak ki, bir ara anime izliyorum sandım. gerçeklikten uzak olması bir yana, kadın çok kötü bir oyuncu. her hareketi, tavrı ve mimikleri yapmacık. hamile olmasına değinmiyorum bile, o başlı başına saçmalık.

    --- spoiler ---

    herkes profesör nasıl inandı hemen lisbon’un öldüğüne demiş ama adam aşık. aşık olan adamın aklına o an “acaba ölmedi de beni mi kandırıyorlar” gibi şeyler gelmez. herkesin inanacağı gibi o da inandı ve kontrolünü kaybetti. diğerlerine gelirsek, tokyo her zamanki gibi gereksizdi. ilk defa bir dizide başrol olup da bu kadar gereksiz ve boş olan bir karakter görüyorum. denver’in olgunlaşmış hali falan çok güzeldi. helsinki her zamanki gibi sempatik. palermo bir berlin etkisi yaratamadı maalesef. oyuncak ayı sahnesinde, neden ekibin hiçbiri bir an bile sorgulamayıp, konuşmadan ve düşünmeden hemen ayıyı almaya gittiler anlayamadım.

    --- spoiler ---

    3. sezon benim beklentimin bir hayli üstündeydi. gereksiz uzattılar ve kesin çöp olacak diyordum ama gayet beğendim. tokyo, rio ve sierra karakterleri dışında tabii.
3284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap