• süper lig takımlarının taraftarlarının acilen başlatması gereken kampanyadır. federasyon nereden bilgi aldıysa ısrarla kamuoyu deyip durmakta ancak taraftarların büyük kısmı iyi futbol izlemek istediği için kısıtlamalara karşı olduğunu sosyal medyada beyan etmektedir.
    taraftarların bunu her maç gündeme getirmesi ve federasyonun sözde kamuoyu bunu istiyor laflarının önüne geçmesi gerekiyor. bunun yapılacağı en iyi yerler statlardır. taraftarlar aralarında olan sorunları karıştırmadan bu konuda tepkilerini statlarda göstermeleri gerekmektedir.
    yoksa gidişat 6+2+6 gibi saçmalıklara doğru gidiyor. hele bu kadar borcu olan takımların parasını verdiği oyuncuların yarısını kadroya bile yazamadığı bir düzende batmaları daha hızlı olacaktır. düzenli oynamayan oyuncu asla verim vermez. bu rekabette formayı kapan yerli isim sayısı 23 oldu mu zaten ülke milli takımının sorunu da çözülmüş olur. zaten 10 civarı lejyoner var. ligimizden 15 civarı üst düzey yerli oyuncu çıkarsak milli takım için yeterli olacaktır.
    taraftarların bu konuda tavırlarını göstermesi gerekmektedir. seneye 10 milyon eurolara yerli oyunculara bonservis verip yıllık 3 hatta 4 milyon euroluk kontratları ödemek zorunda kalmayalım.
hesabın var mı? giriş yap