14 entry daha
  • "yol şarkıları yapan grup" çok sığ bir tanımdır. o müziği george thorogood yapar, fevkalade yapar, mükemmel yapar, yaptığı şarkılar otobanda 10 highway star gücündedir.

    fleetwood mac ise hemen hemen yaptığı her albümde, yaptıkları türü en iyi şekilde yapmıştır. peter green gibi bir gitarist herkese nasip olmaz. black magic womansantana'nın şarkısı sanan her yeni yetmenin bir de bu şarkıyı peter green gitarından dinleyip çenelerini yerden toplamaları gerekmektedir. sonradan ise bu babayiğit büyük ihtimalle delirmiştir ya da başka bir ihtimal de uyuşturucu bağımlısı olmuş olmasıdır (syd barrett'tan sonra arananlar listesinde ikinci sıradadır kendisi, bulur bulmaz tokata boğacağımdır ikisini de). bob welch'in saykoluğu ayrı bir tat katmıştır ondan sonra gruba. emerald eyes ve hypnotized en güzel kanıtlardır.

    sonradan pop grubu olmuştur, doğru. pop müzik böyle olsun, bütün gün mtv izlemezsem aha da bu sakallarımı keserim. stevie nicks gibi bir tanrıçayı tanıyabildik bu sayede. rumours gibi bir albüm yapmışlar ki 7/24 dinlenebilecek, zerre miskal bıktırmayacak bir albümdür.

    dinlenilsin ve de müziğin ne olduğu görülsündür. (oh well iyi bir başlangıçtır, şefin tavsiyesidir)
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap