19 entry daha
  • kurgusuna kurban olunası filmlerden..
    kurguyla anlatmak istediğini anlatan bir film bu...izliyiciyi bu yolla oyuna getirip bakın şu ana kadar gösterdiklerimizi yuttunuz ,gördüklerinizi gerçek sandınız. işte şimdi gördünüzmü gerçeğin ne olduğunu...hiçbirşey göründüğü gibi değildir,uyanın diyen bir film bu..
    --spoiler--
    filmin başında emin oluruz bu kız bir işin peşinde,adamcağızı kullanıyor..ne kadarda masum görünüyor aslında..o da ne..evet aldatmış.. siyah tenli bir bebek bu..evet mantık evliliği diyor..inanılmaz söz bile verdi o pis adama..o mektup..kocasına bahçesi için kullandığı ilaca bile bağırıyo kadın..bu kadın ne istiyor?
    film ilerler...kocasını görürüz..heryeni öğrendiği şeyle ekran bulanıklaşır ..herşey değişir,kafası karışır...taa ki dupduru berrak,bomboş gölet manzarına varıncaya kadar...artık onu daha net görebilmektedir..onu bilmektedir...
    --spoiler--

    film çokçok güzel değil belki..eksikleri varki film bazen duraksıyor...sebepler,kaçmalar,bunların altyapıları yetersiz bence..ama anlatmak istediğini,hissettirmek istediğini hissettiriyor..görüntüleri,müzikleri mükemmel...oyuncular için söz söylemek haddime değil belkide..fakat ralph fiennes 'a tamamiyle oturan bir karakteri oynamış..resmen o...bakışlarla oynamış...rachel weisz ise rolüne yakışmış..

    bu filmi herkes izlemeli..herkese izletmeli..elimde olsa bütün tv kanllarını basar bu filmi izlettirirdim zorla...en azından neler olduğunu bilmek,farkında olmak lazım..
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap