12 entry daha
  • itü makinanın en karakteristik hocalarındandır. derslerinde zaman zaman yükselen sesiyle sıkıntıdan telefonunu kurcalayan beni çok defa ürkütmüştür. ‘japonya’ nın bilmem ne kulesi...’ ile başlayan geometrik ifadeleri ile tanınmaktadır. makina fakültesinde imparator lakabı ile anılır.

    kendisinden mekanik dersini almıştım. dersleri kimi zaman 1-2 saat uzatıp bizi 5.30 da bitmesi gereken derste 7.30 da saldığı olmuştur. hoş kimse de dinlemeye kalmaz. sınavdan önce hangi soru tiplerini soracağını söyler ve siz de yazdırdığı o soruyu ezberlersiniz sınavda neredeyse aynısı gelir. vizesinde 3 saat süre vermesine rağmen bütün yollarını ezberlediğimiz sınavı sınıfça yine de yetiştiremedik.

    kendisi en hakikisinden bir sigara tiryakisidir, 3 saatlik sınavda en az 2-3 defa sigara içip sınıfın dışına üfleyerek bana çok değişik sınav deneyimi yaşatmıştır.

    vizede hiçbir soruyu yapamamama rağmen çok yüksek bir notla geçmem sınavı okumadığı ve rastgele notladığına dair söylentileri doğrular gibi olsa da çok sevdiğim bir hocadır, itü makinanın bana göre olmazsa olmazıdır. kendisinden ders alarak bu tecrübeyi edinmenizi öneririm.
hesabın var mı? giriş yap