33 entry daha
  • aracıma, ilk çıktığı dönemde*michelin crossclimate taktırmıştım. 4 mevsim tipi lastiklerden ilk iki yıl maksimum performans aldım. michelin'in bugı olan erken deformasyon bunda da oldu. fazla kilometre yapmamama rağmen,* lastiklerin ıslak zeminde dans etmeye başlamasıyla birlikte yeni bir 4 mevsim tipi lastik arayışına girdim.

    2018 kışı öncesi, 2 tane falken as 210 alarak ön lastiklere taktırdım ve kullanmaya başladım. görece ağır kar yağışlı bir kışta ve bahar, yaz ortamlarında lastikleri deneyimledim. bahar aylarında, ıslak zemin fren mesafesi olsun, karlı ortamda zemine tutuşu olsun, vasattan öteye geçemediğini gördüm. (not: arka lastiklerin 3 yıllık michelin olduğunu belirteyim)

    falken as 210'dan pek memnun kalmadığımdan, bu yıl* ön lastiklere yine 4 mevsim tipi olan debica navigator 2 aldım. ilk izlenim olarak falken'den daha iyi olduğu kanaatindeyim. henüz karlı ortamlarda test etmedim ama ıslak zeminde yol tutuşu ve fren mesafesi olarak görece daha çok güven verdi. (not: arka lastiklerin 1 yıllık falken as 210 olduğunu belirteyim.)

    muhtemelen seneye de 2 tane debica alarak takımı tamamlayacağım. eyyorlamam bu kadar.

    lokasyon: ankara
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap