• 1 kasım 2019 tarihinde hepsiburada üzerinden tekno34teknoloji mağazasından samsung gear iconx (2018) bluetooth kulaklık aldım. kulaklık elime 5.6 gün sonra ulaştı. bu konuda şanslıyım çünkü hepsiburada üzerinde aldığım bir diğer siparişimi 4 aydır bekliyorum.(bkz: #98659646)

    kulaklık ulaştığında bir tuhaflık olduğunu sezdim. kulaklığın kutusundan, kulaklığın sahte olduğu bas bas bağırıyordu.

    https://eksiup.com/p/mr3044173bhe
    https://eksiup.com/p/xy304418hze8

    ayrıca ürün ile birlikte faturada gelmedi. bu durumu hepsiburadaya ilettim. inceleyip geri döneceklerini belirttiler. tam 20 gün boyunca bu sürecin peşinden ben koşturdum.

    https://eksiup.com/p/by304419vs3f

    bana en sonunda ürünü satıcıya iade edebileceğimi, ürünün satıcı tarafından inceleneceğini belirttiler. ürünü sadece incelenmesi için hepsiburadaya iade etmek istediğimi belirtti. çünkü satıcıda biliyor ürününü neresini inceleyecek. ürünün orjinalinin derhal gönderilmesini yada gönderilen ürünün faturasını talep ettim. cevap aşağıda.

    https://eksiup.com/p/np304438gt2n

    birkaç gün sonra aşağıdaki ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi faturanın gönderilemeyeceğini belirttiler. hepsiburada açıkça faturasız ürün satılmasına göz yumuyor.

    https://eksiup.com/…juqud70c9oydoxrrq3a8vl5hz304443

    bugün tekrar faturamı istedim ve artık patladığım nokta bugün oldu. çünkü yalan konuşuyorlar ve faturayı gönderdiklerini belirtiyorlar. daha bir hafta faturanın gönderilemeceğini söyleyen hepsiburada bugün faturanın teslim alırken verildiğini söylüyor.

    https://eksiup.com/p/kq3044296c7g

    şimdi 35 gün önce aldığım ürünü bana hepsiburada hangi kanuni gerekçeyi göstererek iade etmemi söylüyor? iade hakkı 14 gün bildiğim.
    ortada bir kanunsuzluk var. en doğal hakkım olan aldığım ürünün faturasını hepsiburada bana neden göndertmiyor?
    hala satıcı nasıl hepsiburada da satış yapabiliyor?

    özetle sitesinde ve müşteri hizmetlerinde açıkça garantili ve orjinal ürün gönderildiğini söyleyen hepsiburada sahte samsung kulaklık göndermiş ve ürünün faturasının gönderilemeyeceğini söylemiştir.

    edit:satın aldığımda ürünün orjinal olmadığına dair bir ibare veya bir yorum yoktu. samsung ismi görüldüğü üzere açıkça belirtilmiş. ayrıca hepsiburada sitesinde satılan ürünlerin tamamen %100 orjinal olduğunu iddaa etmektedir. olayın hemen akabininde hepsiburadaya da yazdım herhangi bir sonuç alamadım. yine satıcı yanlı tutum oldu. hepsiburada satıcının bilgilerini paylaşmıyor tüketici hakem heyetine vermem için.

    https://eksiup.com/…2qqf58ddccsenxkcxtoo1rp58304490
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap